meubelzaak te Hoevelaken

dakrenovatie 38 woningen

kantoorgebouw te Schagen

bedrijfsunits te Schagen

restauratie te Enkhuizen

appartementen te Enkhuizen

omhoog

meubelzaak te Hoevelaken

 

Renovatie van bestaand winkelpand.

 

Opdrachtgever: TOES montage

Realisatie: 2014

Omvang: 3500m2 showroom en kantoren

omlaag
omhoog

dakrenovatie 38 woningen

 

Nederland telt veel nieuwbouw uit de jaren 70 en 80. Veel van deze woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd qua isolatie en comfort. Ook zijn veel van deze woningen onderhevig aan veel onderhoud. Zo ook voor de 38 woningen in plan Noord te Enkhuizen. Renovatie van daken en goten waren nodig. Er is gekozen voor een kwalitatieve dakpan en composiet dakgoten. Deze materialen hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Door de gekozen vorm licht de gehele wijk weer op.

 

Opdrachtgever: W.B.V. Welwonen

Aannemer: E.A.B. Enkhuizen

Realisatie: 2011-2011

omlaag
omhoog

kantoorgebouw te Schagen

 

Duurzaam gebruik van bestaand vastgoed is het voorkomen van sloop. Het aanpassen, uitbreiden en revitaliseren van bestaand vastgoed bespaart circa 40% CO2 uitstoot t.o.v. complete nieuwbouw. Dit was de basis van de QuickScan die wij hebben uitgevoerd voor een bestaand kantoorpand in Schagen. Door het openbreken van de centrale bebouwing is een binnenplein gecreëerd die toegang geeft tot de diverse units. Bekijk voor meer informatie de brochure.

 

Opdrachtgever: TOES onroerend goed

Realisatie: 2012-2014

Omvang: 1400m2 kantoor/bedrijfsruimte

omlaag
omhoog

bedrijfsunits te Schagen

 

De voormalige Volkswagen garage in de binnenstad van Enkhuizen ligt aan een mooie, rustige straat midden in de binnenstad. De garage is echter al enkele jaren verhuisd, sindsdien heeft het pand geen vaste functie. In overleg met de gemeente en opdrachtgever is er gekozen voor een flexibele indeling, waarin gewerkt en gewoond mag worden. De bestaande garagedeuren worden vervangen door een grote entreepui en op de nieuwe eerste verdieping kan een woonruimte worden gerealiseerd met prachtig licht uit de originele sheddaken.

 

Opdrachtgever: Particulier

Aannemer: E.A.B. Enkhuizen

Realisatie: 2011-2012

Omvang: 500m2 woon-werk units

omlaag
omhoog

restauratie te Enkhuizen

omlaag
omhoog

appartementen te Enkhuizen

 

In bestaand bankgebouw zijn drie grote luxe appartementen gerealiseerd. De bestaande kluis en kantoren zijn gesloopt en de appartementen zijn vanaf de grond aan opnieuw opgebouwd. Het geheel is opnieuw geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties.

 

opdrachtgever: particulier

realisatie: 2015-2016